Inloggen mijn CV

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
No Title
cv: 7469

  Reageer per email op dit CV.
  Bel ons direct voor bemiddeling.

Functie: EPA -U onderzoeken met gebruikmaking van VABI EPA-U software
Beschikbaar in overleg
Zoekt: passend werk
Opleiding:

Vakkennis:

Ervaring:

Opleiding:
1966: LTS
1975: VEV, MIT (middelbare installatie techniek)
1984: VEV, T.B.I. ( Technicus Elektrische Bedrijfsinstallaties)
1987: VEV, Microprocessor - Techniek
1987: VEV, Programmeren Technische Toepassingen
1992: Gastec, M.G.T. met de specialisatie "Installatie en Verbruik"
1991: Gastec, Inspectietechniek Gasinstallaties (I.T.G.I)
1992: Gastec, Visa- techniek (gasinstallaties > 630 kW)
1997: Post HTO, Haagse Hogeschool Commercieel Adviseur Energiezaken bevat o.a. accountmanagement, marketing, techniek, financiŽn en economie
1966-2000: Diverse trainingen gericht op commutatieve - vaardigheden, voorschriften, automatisering en gebruik van Microsoft Office.
2002/2003: Installatie Verantwoordelijke tbv de NEN 3140 van Elsevier /v.d. Heide opleidingen.
VCA voor operationeel leidinggevenden,
CE markering en risicobeoordeling voor machines (machinerichtlijn NEN 60204), herhalingscursus NEN 1010 industrie.


Werkervaring:
2007: Op verzoek van een tweetal opdrachtgevers ben ik gestart met EPA -U onderzoeken met gebruikmaking van VABI EPA-U software, de uitgevoerde opdrachten omvatten kantoren, ziekenhuis en scholen.

2005-2006: Het inspectiebedrijf heeft inmiddels een aantal opdrachtgevers zoals EnecoM365, MeterCom Schiedam, ONS Energie in Schiedam, EPG Capelle a/d IJssel en op dit BeCIG de bouwcombinatie van de Sophia tunnel, een onderdeel van de Betuweroute.

2004-2005: Met zelfstudie met gebruikmaking van o.a. Internet onderhoud ik mijn kennis over wetgeving en voorschriften. Gestart als zelfstandig inspectiebedrijf van gas, water en elektrotechnische installaties

2003: Veel ervaring opgedaan in het maken van beheersplannen tbv de NEN 3140, o.a. bij productiebedrijven, scholen en zorginstellingen. Na het gereedkomen van de beheersplannen volgt veelal een aan stelling als Installatie Verantwoordelijke in het kader van de NEN 3140.

2002: Na 30 jaar Eneco, ben ik bij Unica Bodegraven op de afdeling inspectie begonnen met het maken van beheersplannen in het kader van de NEN 3140. De gehanteerde beheersplannen zijn gedeeltelijk door mij ontworpen.

2001: Huidige taak bestaat voor een groot deel uit het managen van diverse processen binnen ENECO ten behoeve van de klant. Nauw betrokken met het vrij komen van de elektriciteit- en gasmarkt. Uit de contacten met de vrije klanten hun wensen en behoeften leren kennen. Afstemming van hun interne processen op die van het handelsbedrijf en /of netbeheerder zijn in het belang van een ieder.

1997: ENECO, accountadviseur. Deze functie was bedoeld om als intermediair tussen het handelsbedrijf, de klant
en andere belanghebbenden. Vooral de technische zaken over de aanpassing van zijn aansluiting, productie- en/ of comfortinstallaties. Ook het maken van verbruiksanalyses, contracten, offertes, behoorden tot mijn taak.

1993 : ENECO Waterweg- Noord, relatiebeheerder voor de zakelijke markt en
overheid. Deze organisatie is ontstaan uit een fusie van het G.E.B. Maassluis en het G.E.W.B. Vlaardingen.
Mijn werkzaamheden bestonden o.a. uit het maken van energieanalyses, offertes, adviezen over subsidieregelingen voor bedrijven, scholen en industrie. Als relatiebeheerder behoorden alle grote- (> 2MW) en kleine bedrijven uit diverse branches tot mijn verantwoording. Zoals, een ziekenhuis, diverse bejaardencentra, voeding-, metaal en chemische industrie. Gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Hoek van Holland, zwembaden, verenigingen van eigenaren en particulieren. Zwembad de Kulk in Vlaardingen met een installatie van c.v.-ketels in combinatie met WKK was een van "mijn" projecten.

1971 - 1992: G.E.B. Maassluis, inspecteur elektrische installaties, van woonhuis tot fabrieksinstallaties.
1968 G.T.I. in Rotterdam, monteur. Bij G.T.I. heb ik een ruime ervaring
1969 opgedaan in het installeren van grote elektrotechnische installaties.
1970 (o.a. sportpaleis Ahoy) Deze ervaring is voor mijn verdere carriŤre van belang geweest.
Overigen

Hobby's : Actief lid van een vereniging van eigenaren. In deze vereniging doe ik veel aan voorlichting over energiebesparing en geef technische adviezen over de centrale verwarming - en elektrotechnische installaties.

Betrokken bij de ROPARUN in Rotterdam, als lid van het team Vrienden van het Sophia. Met als doel geld in te zamelen voor de palliatieve zorg aan kankerpatiŽnten. Als tegenprestatie voor onze sponsors loopt het team in estafette naar Parijs (520 km). Het team bestaat voor het grootste deel uit personeel van het Erasmus -MC (voormalige AZR- Dijkzigt).

De energie en installatietechniek zijn mijn grootste hobby's.

cv: 7469

  Reageer per email op dit CV.
  Bel ons direct voor bemiddeling.


donderdag, 29-02-2024, 21:04:15