Inloggen mijn CV

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
No Title
cv: 7760

  Reageer per email op dit CV.
  Bel ons direct voor bemiddeling.

Functie: Software ontwikkelaar /Data analyticus
Beschikbaar in overleg
Zoekt: passend werk
Opleiding:

Vakkennis:

Ervaring:

Opleiding:
1987-1991
MAVO, Willem de Sluiter Scholengemeenschap te Rouveen.
Vakkenpakket: Nederlands, Engels, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde en Biologie.
1991-1995
MBO, Deltion College te Zwolle.
Vakkenpakket: Digitaal, Analoog, Wiskunde, Natuurkunde, Praktijk en Technologie
1995-1999
HBO, Hogeschool Enschede te Enschede. Verschillende vakken in 3 hoofdrichtingen: Software, Hardware en Technische Automatisering.


Werkervaring:
1994
5 maanden stage voor het MBO bij Jonkers Data te Staphorst.
Werkzaamheden: Assemblage en reparatie van computers en randapparatuur.
oktober 1997 tot februari 1998
Stage bij Baan Research in Ede als Java/C++ ontwikkelaar.
Werkzaamheden: Het schrijven van een generator die code genereert (Java en MS C++) waardoor men een interface/brug verkreeg van Java naar MS C++. Hierdoor kan men met OO blijven programmeren tussen de twee werelden, dit i.p.v. puur gebruik te maken van JNI wat communicatie mogelijk maakt tussen Java en C. Voor deze brug is er wel gebruik gemaakt van JNI en de parser ANTLER.
1999:
februari - augustus
Stage bij Damman/Schuttesystems te Lemelerveld als Java Software ontwikkelaar/Data analyticus.
Werkzaamheden: Aan mijn afstudeerproject gewerkt.
Dit afstudeerproject was het ontwikkelen van een complete Internet Winkel met behulp van Servlets/Beans en het aanmaken van een database structuur voor deze winkel. Ik heb hiervoor een Template engine geschreven, deze analyseert een template bestand en roept Java beans op waar het template bestand naar verwijst. Als alle beans hun werk hebben gedaan is het template bestand een HTML bestand geworden die naar de cliënt wordt gestuurd. Tevens heb ik een beheerderzijde in Swing ontwikkeld voor het onderhoud van de winkel en de afhandeling van geplaatste bestellingen.
september 1999 tot oktober 2000
Java Software ontwikkelaar /Data analyticus bij Damman te Lemelerveld.
Werkzaamheden: Verdere ontwikkeling en implementatie van de InternetWinkel en het ontwikkelen van een Java ThinClient in tegenstelling tot HTML frontend. Dit laatste is een framework met meerdere generatoren. Eén voor het genereren van het server model van een grafische (cliënt) interface en een generator voor het mappen of genereren van database tabellen (ORM). Bij het genereren van het server model kan men direct alle data van uit de database linken naar de juiste datavelden op het scherm, waarna men alleen nog maar de event afhandeling hoeft te schrijven in het server model.


Projecten

Dynamische wegonderbreking viewer/editor
Met dit systeem kunnen gemeenten of wegbeheerders via het Internet aangeven welke wegen zijn afgesloten gedurende een bepaalde periode en wat de omleiding is. Dit is allemaal grafisch aangegeven, men ziet een overzichtskaart en kan vervolgens doorklikken naar een deelkaart/wijk die men wil bekijken. Men ziet op deze kaarten de events die gepland of aan de gang zijn binnen nu en een maand. Op een deelkaart kan men meer informatie opvragen over dat event en eventueel naar een url toespringen. De viewer is een Applet in een browser en de Editor waarmee men de events kan tekenen is geschreven in AWT. Zie http://www.eindhoven.beeldnet.nl/
Technisch Consultant
Technisch consultant geweest voor het bedrijf Topicus te Deventer. Dit bedrijf wilden financiële thema's schrijven voor derden, maar dit zo veel mogelijk declaratief doen zodat hun klanten een thema zelf kan aanpassen. Heb geholpen in het opzetten van een framework voor dit en welke frameworks ze binnen dit framework het beste kunnen gebruiken (bv struts: http://jakarta.apache.org)


Vaardigheden:
Besturingssystemen
Microsoft Windows 9x/NT/2000 (Server/Workstation) en Linux
Programmeer- markup talen
Java (Servlets/JSP/EJB/SWING/AWT en JDBC), C(++), SQL, JavaScript, HTML en XML
Database
Sybase (linux/windows), InstantDB (all java), Postgress (linux)

cv: 7760

  Reageer per email op dit CV.
  Bel ons direct voor bemiddeling.


donderdag, 28-03-2024, 12:08:14